Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΦΡΙΚΗ: Ανοίγουν την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ για ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Μακεδονίας…

ΦΡΙΚΗ: Ανοίγουν την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ για ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Μακεδονίας...

piΜια απίστευτη αλλαγή στο σκοπιανό σύνταγμα ανακοίνωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ η οποία δείχνει τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών.

Με βάση αυτή την αλλαγή τα Σκόπια δίνουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να «προστατεύουν» τους «Μακεδόνες» όπου κι αν βρίσκονται, εννοώντας φυσικά την δήθεν «Μακεδονική μειονότητα» που λένε ότι υπάρχει στην Βόρεια Ελλάδα.

Αυτό ανοίγει φυσικά μια επικίνδυνη κερκόπορτα για μελλοντικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ζάεφ το φέρνει για να ευχαριστήσει τους διαφωνούντες.

Στην τέταρτη τροπολογία από τις 4 συνολικά που θα αλλάξουν, όπως ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ, «πέραν του ότι επιβεβαιώνεται η μακεδονική ταυτότητα, αναφέρεται πως η χώρα προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών της που κατοικούν ή διαμένουν στο εξωτερικό, και προωθεί τους δεσμούς τους με την πατρίδα τους».

Εάν η συμφωνία των Πρεσπών περάσει και ισχύσουν όλα αυτά, οι Σκοπιανοί θα έχουν νόμιμους “Βορειομακεδονικούς” πολιτιστικούς συλλόγους. Τότε πραγματικά τα πραγματικά προβλήματα για την Ελλάδα θα έχουν ξεκινήσει. Η προδοσία βρίσκεται σε εξέλιξη…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares