Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

ΦΡΙΚΗ! Έφτιαξαν ΟΡΜΟΝΕΣ για να μπορούν να θηλάζουν… οι άνδρες…

ΦΡΙΚΗ! Έφτιαξαν ΟΡΜΟΝΕΣ για να μπορούν να θηλάζουν... οι άνδρες...

Έναν απίστευτο τρόπο για να μπορούν να θηλάζουν οι… άνδρες βρήκε μια εφευρέτρια. Το σετ ορμονών υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε 5 χρόνια.

Σύμφωνα με την Marie-Claire Springham ο άντρας θα παίρνει ένα κοκτέιλ φαρμάκων καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυναίκας του ώστε να αναπτύξει γαλακτοφόρους αδένες.

Παρότι βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, η εφευρέτρια Marie-Claire Springham επισημαίνει πως μέσα στις παρενέργειες συμπεριλαμβάνεται το ότι οι άντρες μπορεί να αναπτύξουν στήθος ως το μέγεθος Β.

Φυσικά αυτή η μέθοδος είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και από ομοφυλόφιλους ή και τρανσέξουαλ ώστε να θηλάζουν τα παιδιά που θα υιοθετούν.

ΦΡΙΚΗ! Έφτιαξαν ΟΡΜΟΝΕΣ για να μπορούν να θηλάζουν... οι άνδρες...

“Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το χρησιμοποιήσουν τα ζευγάρια. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά οι γυναίκες παίρνουν ορμόνες για να αλλάξουν το σώμα τους από τότε που εφευρέθηκαν τα αντισυλληπτικά”, δήλωσε μεταξύ άλλων η 24χρονη εφευρέτρια.

Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι η επιστημονική μας πρόοδος χρησιμοποιείται για τέτοιου είδους “εφευρέσεις” τη στιγμή που επείγουν πολύ σημαντικότερα θέματα και αρρώστιες. Ας ελπίσουμε μόνα είναι κάπου είδους fake news. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σίγουρα σε μια εποχή μεγάλης παρακμής…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares