Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ! Τρέμει τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ η Μέρκελ…

Το σημερινό άρθρο της DW, μάλιστα αρχικά βγήκε στη γερμανική έκδοση (άρα απηχεί πλήρως τις γερμανικές απόψεις κι απευθύνεται στο γερμανικό κοινό πρωτίστως) ήταν μία απ ευθείας ‘επίθεση’ σε αυτούς που το σύστημα δεν ελέγχει.

Τι εννοούμε.

Η DW έγραψε άρθρο (το έχετε ήδη διαβάσει ΕΔΩ) στο οποίο προσπαθεί εντέχνως ο γερμανικός τύπος, να αποδομήσει τους εχθρούς του, αυτούς που δεν μπορεί να ελέγξει. Ποιοι είναι αυτοί;

O Mίκης Θεοδωράκης κι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Κι αν τον Μίκη Θεοδωράκη τον παρουσίασαν, στην ουσία, ως ένα αντισημιτικό γερο-ξεκούτη (μόνο τη λέξη δε χρησιμοποίησαν) στον Κ. Βελόπουλο δεν μπορούσαν να πουν το ίδιο. Τι έκαναν; τον παρουσίασαν ως έναν πολεμοχαρή άντρα που επιθυμεί να επιτεθεί στα… ‘αθώα’ Σκόπια και φυσικά να δώσει τα εδάφη αυτά στη Ρωσία.

Θα πει κάποιος, μα καλά φοβούνται τον Κ. Βελόπουλο που βρίσκεται εκτός βουλής; NAI σας απαντώ εγώ. Τον φοβούνται ακριβώς διότι είναι αντισυστημικός και μη ελεγχόμενος από τους ίδιους. Βλέπουν (κι οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν) πως οι αναλύσεις που κάνει για το γεωστρατηγικό και γεωοικονομικό ρόλο των Γερμανών και των ΗΠΑ είναι αποδεκτές από το λαό. Αποδεκτές διότι είναι σωστές. Ο Κ. Βελόπουλος και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν είναι ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάθε χρήση του όρου Μακεδονία ΜΟΝΟ για λόγους συναισθηματικούς, ιστορικούς κλπ. Μιλούν ΚΑΙ για τα γεωστρατηγικά παιγνίδια. Ξεμπροστιάζουν τα σχέδια των ξένων διευθυντηρίων που αδιαφορούν για τους λαούς, αρκεί οι ίδιοι να συντηρούνται (κι αυξάνουν) την εξουσία τους.

Το ότι η DW επιτέθηκε σε δύο άντρες (το Θεοδωράκη και τον Βελόπουλο) δείχνει:

Ότι το σύστημα είναι σε πανικό.

Ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, έρχεται με ορμή.

Ότι η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει, όπως νομίζουν.

Τέλος ένα πράγμα αξίζει να αναφερθεί.

Το κόμμα ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για δύο λόγους. Ελληνική διότι είναι κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ που υπηρετεί τα συμφέροντα ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Λύση διότι το υπάρχον συστημικό πρόβλημα ξέρει πώς να το λύσει….

Του Αρχισυντάκτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares