Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΦΟΒΕΡΟΣ Τραμπ! Τα “ΕΧΩΣΕ” στον Σόρος και στους ψευτο-αναρχικούς ακτιβιστές… (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση κατά του μεγαλοεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ, με αφορμή την πορεία ακτιβιστών κατά του διορισμού του υποψηφίου του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις, υποστήριξε ότι οι διαδηλωτές είναι πληρωμένοι άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος για να επιτίθενται στην κυβέρνηση.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι διαδηλωτές που ουρλιάζουν είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών. Μην τους αφήσετε να την έχουν! Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες. Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Τραμπ επιτίθεται σε όλους αυτούς τους ψευτο-ακτιβιστές με τα χρήματα του βαρόνου της παγκοσμιοποίησης. Σε μια ομιλία του, μιλώντας για τους ψευτο-αναρχικούς, τα έχωσε άγρια λέγοντας ότι είναι άεργοι και άνεργοι που ζουν… με τους γονείς τους:

Τέλος, για του λόγου το αληθές, αυτό που υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι κάτι στη σφαίρα της συνωμοσίας. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο στο οποίο οι ίδιοι οι Antifa διαδηλώνουν φωνάζοντας “Soros δώσε μας τα λεφτά μας”:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares