Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ παραλήρημα του Καναδού πρωθυπουργού! Ζήτησε αλλαγή της λέξης “mankind” επειδή περιέχει το “άνδρας”… (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau (Τζάστιν Τριντό), είναι η επιτομή του “pajama boy” ή “soy boy” ή – για να το εξηγήσουμε ελληνικά και λαϊκά – ο πιο ‘αδελφίστικος’ πολιτικός ηγέτης στον κόσμο. Ακόμα και ο «γκέι» πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Leo Varadkar, γιος Ινδού μετανάστη, είναι λιγότερο θηλυπρεπής από τον Trudeau.

Επίσης ο Τριντό, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα νεοταξίτη πολιτικού, δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον «σεβασμό» του στην πίστη των μωαμεθανών, των ιουδαίων, των Σιχ κλπ, ενώ από την άλλη χλευάζει την πίστη των χριστιανών.

Ο Justin Trudeau, δήλωσε ότι είναι φεμινιστής και επιβλέπει ένα υπουργικό συμβούλιο που το μισό είναι γυναίκες, έγινε στόχος κριτικής και ειρωνικών σχολίων, αφότου διέκοψε μια νεαρή γυναίκα για να της πει να χρησιμοποιεί τη λέξη “peoplekind” παρά την λέξη mankind (ανθρωπότητα). Σύμφωνα με την φεμινιστική νεοταξίτικη λογική του (όπως και των ομοϊδεατών του που «ψοφάνε» για ‘newspeak’), θα πρέπει να αφαιρεθεί το συνθετικό man- άνδρας και να αντικατασταθεί με το «πιο περιεκτικό» (inclusive) και γενικό people- άνθρωποι…

Ο Καναδός πρωθυπουργός παρουσίαζε μια συνεδρία Q & A στο Πανεπιστήμιο MacEwan στο Έντμοντον, όταν μια κοπέλα από την Εκκλησία του Θεού της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποστολών, μια φεμινιστική εκκλησία που ιδρύθηκε στη Νότια Κορέα, σηκώθηκε για να θέσει μια ερώτηση σχετικά με τον εθελοντισμό….

Ο Trudeau βγήκε μετά και προσπάθησε να τα μαζέψει και να περιορίσει τις κοροϊδίες εναντίον του από επώνυμους και ανώνυμους (μάλιστα υπήρχε και σχετικό hashtag #peoplekind στο Twitter και ένα σωρό φωτογραφίες που σατίριζαν τις γελοιότητές του), ισχυριζόμενος ότι αυτό που έγινε ήταν απλά ένα «κακό αστείο».

Όμως ο παλιός του συμμαθητής και σύμβουλός του (γνωστός και ως «σκιώδης πρωθυπουργός» σε κάποιους πολιτικούς κύκλους), Gerald Butts (φώτο κάτω), ο οποίος περνάει πολύ ώρα στο Twitter, πειράχτηκε με όσους ειρωνεύονταν το αφεντικό του και βγήκε να πει ότι το αστείο αυτό το έκαναν σημαία το Infowars και άλλοι «alt-right ναζί» φίλοι τους.

Προφανώς, στους «ναζί» περιλαμβάνονται και κάποιοι επώνυμοι όπως ο Ezra Levant και ο Ben Shapiro, που είναι εβραϊκής καταγωγής.
Ένας άλλος επώνυμος, ο Βρετανός Piers Morgan, ο οποίος και αυτός κορόιδεψε τον Trudeau και τις «παράλογες, πολιτικά ορθές ανοησίες του» σημείωσε: «α) Δεν είμαι Ναζί. β) Δεν ήταν αστείο. γ) Εάν είσαι ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του Justin Trudeau, δεν είναι περίεργο ότι κάνει τόσες πολλές γκάφες».
redskywarning.blogspot.gr

Shares