Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Υαλουρονικό οξύ: Το κορυφαίο προϊόν για την καταπολέμηση της γήρανσης…

Είναι το συστατικό που συναντάμε σχεδόν σε όλα τα skincare προϊόντα και όχι μόνο. Ο λόγος για το υαλουρονικό οξύ, τη φυσική ένωση που βρίσκεται στο δέρμα μας και μειώνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Ο ρόλος του είναι η ενυδάτωση των ιστών, την οποία πετυχαίνει καθώς διαθέτει χαμηλό μοριακό βάρος κι έτσι διατηρεί την ιδανική ποσότητα νερού, που απαιτεί η επιδερμίδα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος είναι αρκετό για να συγκρατήσει έως και 6 λίτρα νερού στο δέρμα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή προσφέρει υγρασία στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι εξίσου σημαντικό για την ελαστικότητα του δέρματος καθώς επίσης και για την παραγωγή κολλαγόνου. Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα super αντιγηραντικό προϊόν, το οποίο χρειάζεται να αναπληρώνουμε στην επιδερμίδα μας όλο και περισσότερο, καθώς περνάνε τα χρόνια. Βλέπετε το δέρμα γίνεται ανεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το καυσαέριο, κάτι που συνεπάγεται με ορατή αύξηση στα σημάδια γήρανσης.

Και επειδή στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι σχεδόν δεδομένο ότι επιλέγουμε προϊόντα με υαλουρονικό οξύ -άλλωστε τα περισσότερα διαθέτουν-, το σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι το χρειαζόμαστε ακόμη και στο μακιγιάζ.

Επιλέγουμε primer με υαλουρονικό οξύ, το εφαρμόζουμε με ταμποναριστές κινήσεις και αφήνουμε την υγρασία να απορροφηθεί. Όταν προχωρήσουμε στη βάση θα διαπιστώσουμε ότι το πρόσωπό μας διαθέτει υγρασία, χωρίς να είναι λιπαρό. Επίσης το makeup θα απλωθεί με καλύτερο τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και λαμπερό.

Extra Info: Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ένα προϊόν με υαλουρονικό οξύ και να το εφαρμόζετε καθημερινά στο πρόσωπό σας. Με αυτό τον τρόπο ενισχύετε την υγεία του δέρματός σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απολαμβάνετε ορατά αποτελέσματα.
Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares