Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

“Τσουτσέκι, λαθρεμποράκι, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα”…

"Τσουτσέκι, λαθρεμποράκι, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα"...

Μεγάλη ένταση και παραλίγο… ξύλο στην συνεδρίαση της Λίγκας, μετά από επίθεση του Κώστα Καραπαπά στον Μάκη Γκαγκάτση, για όσα τους έλεγε ο δ. σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ. Γιατί ωρυόταν ο δ. Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, τι του απάντησε και οι δυο… πυροσβέστες.

Της… Τούμπας έγινε πριν από λίγο στα γραφεία της Super League, στη διάρκεια του σημερινού κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα τηλεοπτικά, τις αδειοδοτήσεις κλπ.

Κι αυτό αφού η αντιπαράθεση που είχαν οι Κώστας Καραπαπάς με τον Μάκη Γκαγκάτση από το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, συνεχίστηκε… επί της αιθούσης. Προφανώς υπήρχαν… ανοικτοί λογαριασμοί, ειδικά από την πλευρά του Διευθυντή Επικοινωνίας των “ερυθρόλευκων”, που έδωσαν το παρών με 7μελη εκπροσώπηση!

“Τσουτσέκι, εδώ μέσα που είσαι μαζί με τον μπαμπά σου ( σ.σ. Βασίλης Γκαγκάτσης) μας κάνεις τον κυριλέ, εεε… Στη Τούμπα όμως, μας απειλούσες και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε..”, άρχισε την επίθεσή του ο Καραπαπάς.

Για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος: “Πες τα και εδώ ρε, να γραφτούν… Για να μάθουν όλοι ποιός είσαι ρε τσουτσέκι… Θα σε ξεβρακώσω ρε, το ακούς; Να το ξέρεις, αν δεν τα παραδεχτείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα μπροστά σε όλους…”.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Μάκης Γκαγκάτσης φέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον Καραπαπά, με ποιο δικαίωμα και ιδιότητα ήταν ο ίδιος στη συνεδρίαση, συμπληρώνοντας: “ήρθατε εδώ επτά άτομα και το κάνατε μπουρδέλο”! Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού να τον αποκαλεί “λαθρεμποράκι”(!!) και η κατάσταση να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες χρειάστηκε να… κινηθούν πυροσβεστικά αρχικά (κι αποφασιστικά) οι Σπανός (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθης) και μετά όλο σχεδόν το συμβούλιο ώστε να μην πέσει ξύλο!

Για τέτοια ένταση μιλάμε…

Άρθρο του Ευάγγελου Μίχου για το Contra

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares