Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τσίπρας Καμμένος Φοβούνται Για Την Ζωή Τους;..

Τσίπρας Καμμένος Φοβούνται Για Την Ζωή Τους;..

Κάτι λίγο τα έχουν κάνει πάνω τους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος! Ποιούς Φοβούνται! Μάλλον καλύτερα ποιον φοβούνται,απλό το αίνιγμα…..και ακούγεται στο όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν!

Τα Συνεταιράκια της Συγκυβέρνησης Φοβούνται ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τον πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καί αν είναι τυχερή, γιατί αυτός την γλίτωσε χάρις τον Πούτιν, που έστειλε μια ομάδα 19 στελεχών της FSB με στόχο την διοργάνωση επιχειρήσεων “αντιπαρακολούθησης”, κατά τις οποίες είχαν σκοπό να εντοπίσουν τα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, με τα γνωστά αποτελέσματα, ξεσκέπασμα του Σχεδίου Πυθία,και αποτροπή της «δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού» στην Νέα Μάκρη Αττικής, όταν οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του έλληνα πρωθυπουργού, όπου κατέληξε σε εμπλοκή, με τους δύο ύποπτους να διέφυγαν από τον χώρο χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου εντούρο. Μέσα στο Βαν οι Ρώσοι εντόπισαν εκρηκτικές ύλες, αλλά και χάρτες που έδειχναν ότι το σχέδιο δολοφονίας του Ελληνα πρωθυπουργού είχε εκπονηθεί από μέλη δυτικών μυστικών υπηρεσιών-CIA, αλλά και της ισραηλινής Mossad!

Η Διαφορά τώρα είναι πολύ αντίθετη με το τότε,και να έχουν αντιστραφεί η ρόλοι, με την FSB να κυνηγά Τσίπρα-Καμμένος, για την καταστροφική, και αντιρωσική τους πολιτική, που βλάπτει τα συμφέροντα των Ρώσων στην Μεσόγειο, αλλα΄και στα Βαλκάνια! Μέ την CIA και Mossad να προστατέυουν με Πράκτορες τα συνεταιράκια της Συγκυβέρνησης, Τσίπρα-Καμμένου!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήρε μια γέυση ανησυχίας όταν το αυτοκίνητο του υπουργού μαζί με τη συνοδεία ξεκίνησε στις 09:20 το πρωί με κατεύθυνση προς το υπουργείο Αμυνας, λευκό βαν ιταλικής κατασκευής με ελληνικές πινακίδες, παρακολουθούσε και κινηματογραφούσε την πομπή, με αποτέλεσμα το συνοδευτικό αυτοκίνητο να εγκλωβίσει το βαν, και ακινητοποίησε τους επιβαίνοντες, με την Αμεση Δράση να ενημερώνεται, οι οποίες προσήγαγαν τους δύο επιβάτες, για να διαπιστώνουν οτί πέσανε σε ερασιτέχνες βιντεοσκοπηστές, που μάλλον ενθουσιάστηκαν απο την πομπή, και με τα κινητά τους την βιντεοσκοπούσαν για να την ανεβάσουν στα social media!

Πάνο μού, άν ήταν η FSB, δεν θα ενεργούσε έτσι ερασιτεχνικά! ΑΑΑ…και κάτι άλλο, προσεχε τι πίνεις, κυκλοφορεί μια (ίωση) δηλητηρίαση τοξική, σαν αυτή των δυων διπλών πρακτόρων, Αλεξάντερ Λιτβινένκο-Σεργκέι Σκριπάλ!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: [email protected]

σχόλιο VoiceNEWS. δεν υιοθετούμε απαραίτητα τις απόψεις που εκφράζονται από άρθρα άλλων αρθρογράφων. Ωστόσο τα δημοσιεύουμε για λόγους ελευθεροτυπίας, εκτός φυσικά κι αν προσκαλούν σε έκνομες πράξεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares