Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΡΟΜΟΣ! Ο Ερντογάν ιδρύει τον «Στρατό του Ισλαμ»…

ΤΡΟΜΟΣ! Ο Ερντογάν ιδρύει τον «Στρατό του Ισλαμ»…

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο από τουρκική εφημερίδα προσκείμενη στον Ερντογάν, αποκαλύπτει τα πιθανά σχέδια του Τούρκου ηγέτη.

Σύμφωνα με άρθρο που φέρει τίτλο «Τι θα έπρεπε να γίνει για να δημιουργηθεί ένας στρατός του Ισλάμ κατά του Ισραήλ;», το δημοσίευμα πραγματεύεται την πρόθεση του Ερντογάν να δημιουργήσει έναν ισλαμικό στρατό, με τη συμμετοχή 57 ισλαμικών κρατών.

«Ένας τέτοιος κοινός στρατός θα υπερβεί σε αριθμό σε μεγάλο βαθμό τον ισραηλινό στρατό ενώ θα υπερέχει σε εξοπλισμό και προϋπολογισμό και θα είχε όλα τα στατιστικά στοιχεία για να το αποδείξει αυτό. […] Απαιτείται επίσης η δημιουργία κοινών στρατιωτικών βάσεων για τις στρατιωτικές, εναέριες και ναυτικές δυνάμεις του στρατού του Ισλάμ που θα εμπεριέχει δυνάμεις από όλο τον μουσουλμανικό κόσμο για να πολιορκήσουν το Ισραήλ», αναφέρει το άρθρο, το οποίο αναλύεται διεξοδικά από το Ινστιτούτο Ερευνών Μέσων Ανατολής (MEMRI).

Το MEMRI εξήγησε ότι πολλά από τα βασικά σημεία του άρθρου της εφημερίδας «έχουν ληφθεί από την ιστοσελίδα της τουρκικής μισθοφορικής οργάνωσης SADAT International Defense and Consulting Company, η οποία παρέχει συμβουλές σε θέματα άμυνας, ασφάλειας , στον Τούρκο πρόεδρο καθώς και στρατιωτική οργάνωση, εκπαίδευση σε πιστούς Σύρους , Παλαιστίνιους και άλλους μουσουλμάνους στην Τουρκία».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares