Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΡΕΜΟΥΝ την κηδεία του εθνομάρτυρα οι Αλβανοί! Ετοιμάζουν πάνδημη διαμαρτυρία οι Βορειοηπειρώτες – Οργή Ελλήνων: «Γιατί κρύβεται ο Τσίπρας;»…

ΤΡΕΜΟΥΝ την κηδεία του εθνομάρτυρα οι Αλβανοί! Ετοιμάζουν πάνδημη διαμαρτυρία οι Βορειοηπειρώτες – Οργή Ελλήνων: «Γιατί κρύβεται ο Τσίπρας;»...

Ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός βράζει μετά την στυγνή δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και απ’ ότι φαίνεται πολλοί άνθρωποι από την Αθήνα να ταξιδέψουν για την κηδεία του.

Οι Αλβανικές αρχές έχουν φοβηθεί από τον πολύ κόσμο που αναμένεται να παραβρεθεί στα Βουλιαράτα ενώ απ’ την άλλη η ελληνική κυβέρνηση κρύβεται σιωπά.

Χαρακτηριστικό της κινητοποίησης είναι ότι ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου παρακινεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στην κηδεία Κατσίφα και οργανώνει μεταφορά από την Αθήνα στη Βόρεια Ήπειρο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.

Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..

Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.

Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του…

Εκ του Συλλόγου

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares