Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας…

Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας…

Με παλμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18/03/2018) το συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive.gr, περίπου χίλια άτομα συμμετείχαν σε αυτό, συμμετοχή μικρότερη του αναμενόμενου. Ωστόσο, όλοι διατράνωσαν την ιστορική αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Ο Γιώργης Τάκη Δόξα και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ ηχηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε και ο Ηλείος μουσικοσυνθέτης, Ηλίας Ανδριόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο καθηγητής Γιώργος Κουρκούτας και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αναγένεσις στο δήμο Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής και άλλοι τοπικοί φορείς.Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας… Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας… Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας… Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας… Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας… Τραντάχτηκε ο ΠΥΡΓΟΣ! Οι πολίτες βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μας…

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών Ilialive.gr, Eurokinissi

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares