Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΟ ‘ΞΥΛΟ’ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι αλλιώς! Ένταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ 'ΞΥΛΟ' της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι αλλιώς! Ένταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών...(ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων έξω από το υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (06/07) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Οικονομικών μεταξύ μελών της ΠΟΕΔΗΝ και αστυνομικών, καθώς οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτήριο προκειμένου να συναντηθούν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ»

newsbomb

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares