Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Το μεροκάματο του ΤΡΟΜΟΥ! Τρώνε ΞΥΛΟ από τους «μετανάστες» οι οδηγοί στην Χίο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για κάποιους οδηγούς λεωφορείων στην Αθήνα η εργασία τους είναι συνώνυμη με τον τρόμο, καθώς περνούν από πολλές περιοχές που διάφορα εγκληματικά στοιχεία, ναρκομανείς και λαθρομετανάστες. Το κέντρο των Αθηνών, το Μενίδι και ο Βοτανικός είναι λίγα από αυτά τα παραδείγματα.


Όμως υπάρχουν κάποιοι οδηγοί λεωφορείων που περνούν πολύ πιο δύσκολα, κι όχι στην Αθήνα, αλλά στη Χίο. Μιλάμε για τους οδηγούς λεωφορείων που καλούνται καθημερινά να μεταφέρουν εκατοντάδες μετανάστες από την ΒΙ.ΑΛ. στην Σούδα και στον Βροντάδο.

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2017 είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες για τις συνθήκες στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν οι οδηγοί των λεωφορείων αυτών.

Η ιστοσελίδα “Πολίτης Χίος” είχε κάνει ένα εκτενές ρεπορτάζ για το ξύλο που τρώνε κατά διαστήματα οι οδηγοί. Ένας εξ αυτών ανέφερε σε καταγγελία του:

«Για μία ακόμη φορά βρεθήκαμε στο στόχαστρο των μεταναστών. Φθάνοντας στη ΒΙ.ΑΛ. διαπίστωσα ότι οι πόρτες είχαν πρόβλημα. Είχα μέσα στο λεωφορείο 70 άτομα και περίπου 150 άτομα περίμεναν απέξω. Τους είπα να περιμένουν για λίγο να βγουν όσοι είναι μέσα στο λεωφορείο κι έπειτα να μπουν αυτοί αλλά δεν με άκουσαν.

»Μόλις σταμάτησα κάποιον από αυτούς που επιχείρησαν να μπουν μέσα αντέδρασε και μου έριξε μπουνιά. Προσπάθησα να του πιάσω το χέρι για να μη μου ρίξει άλλη κι εκείνη την ώρα είδα 2 Αφγανούς να έρχονται προς το μέρος μου. Με έριξαν κάτω και με βαρούσαν στο κεφάλι ενώ ένας τρίτος μου πέταξε μερίδες φαγητού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο οδηγός.

Φυσικά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει 20 μήνες μετά. Οι οδηγοί ζουν στο ίδιο κλίμα τρομοκρατίας και ζητούν βοήθεια χωρίς κανείς να τους ακούει. Δείτε παρακάτω ένα σοκαριστικό βίντεο που έχει δημοσιευτεί σχετικά με τα όσα συμβαίνουν. Φυσικά τα συστημικά κανάλια στη χώρα μας δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά σε αυτά:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares