Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Το ΒΙΝΤΕΟ που ΤΡΕΜΕΙ η ΝΔ! Απ’ το 2009 ο Κ. Βελόπουλος μιλούσε στη βουλή για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Αλβανίας κατά της Β. Ηπείρου…

Το ΒΙΝΤΕΟ που ΤΡΕΜΕΙ η ΝΔ! Απ' το 2009 ο Κ. Βελόπουλος μιλούσε στη βουλή για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Αλβανίας κατά της Β. Ηπείρου...

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της βουλής πολλές φορές προειδοποίησε για τα εθνικά εγκλήματα που έγιναν στη συνέχεια, γίνονται ακόμη και θα γίνουν στο μέλλον.

Ένα από αυτά ήταν και η αποδοχή της εισόδου της Αλβανίας στη Βορειοατλαντική συμμαχία, δηλαδή το ΝΑΤΟ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τον Φεβρουάριο του 2009 από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου είχε μιλήσει για τα προβλήματα της Αλβανίας στο εσωτερικό της, αλλά ειδικά για τα εγκλήματα κατά των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων.

Όπως θα δείτε, από τότε έλεγε για τα ναρκωτικά που προωθούνται από τους Αλβανούς (και) προς την Ελλάδα, για την καταπίεση και τις απαλλοτριώσεις των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών από το αλβανικό φασιστικό κράτος.

Δυστυχώς τα όσα έλεγε δεν εισακούστηκαν και σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει για την ελληνική μειονότητα στα σκλαβωμένα εδάφη μας στην Ήπειρο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα αντιληφθείτε γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι η μόνη λύση για τη χώρα μας και τα εθνικά μας δίκαια:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares