Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 23.00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ…

Κάθε βράδυ θα μπορείτε να παρακολουθείτε το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, με παρουσιαστή τον Κυριάκο Βελόπουλο, στο ALERT TV στις 22:00. Μαζί του καθημερινά βρίσκονται οι Γ. Βλάχος, Αν. Καψαμπέλης, Ν. Τσιαμτσίκας και Β. Γραμμένος.

Κάθε Δευτέρα, το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ παρουσιάζει ο Βαγγέλης Φανίδης.


#1) Δείτε ζωντανά παρακάτω (απαιτείται ενεργοποίηση flash)

[fvplayer src=”rtmp://vps193650.vps.ovh.ca/sQlSUNsmJ0ypc0cf/alert”]

 


#2) Δείτε ζωντανά στο ustream

 


#3) Παρακολουθείστε στο Facebook, κάντε κλικ στο https://www.facebook.com/voicenews.gr/

 


Το ALERT TV εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω του OTE TV. Το κανάλι θα βρίσκεται στην θέση 671 και μπορείτε να συντονίσετε τους δέκτες.

Στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ σας παρουσιάζουμε όλες τις ειδήσεις που οι άλλοι σας κρύβουν, ενώ ο οικοδεσπότης Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζει με τους καλεσμένους τα θέματα της επικαιρότητας που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε!

Οι τηλεθεατές που μένουν εκτός Αττικής, μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή του προγράμματος στα κανάλια:
ΕΝΑ ΤV Στερεάς Ελλάδας
ΤV 10 Θεσσαλίας
ΡΟΔΟΠΗ ΤV Θράκης
ΑΧΑΙΑ ΤV Πελοπoνήσσου
SYROS TV Κυκλάδες
ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ. Μακεδονία
TV KOSMOS Δωδεκάνησα

Όσοι τηλεθεατές δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν από τους δέκτες της τηλεόρασης, εναλλακτικά μπορούν να μπουν στο live streaming του καναλιού στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κάθε σωστή εκπομπή αποτελείται από μία ομάδα άρτια καταρτισμένων ανθρώπων, οι οποίοι σαν μία γροθιά φροντίζουν για την ενημέρωση σας.

Στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ παρουσιάζουμε όλες τις ειδήσεις που οι άλλοι σας κρύβουν, ενώ ο οικοδεσπότης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ σχολιάζει με τους καλεσμένους τα θέματα της επικαιρότητας που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε!

Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και το επιτελείο του, σας υπόσχονται να συνεχίσουν να σας παρέχουν ενημέρωση υψηλού επιπέδου με ήθος και γνώμονα την αλήθεια.

Διότι το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ σας λέει τις Αλήθειες που οι άλλοι σας κρύβουν.

Shares