Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Είχαν Ελεύθερους Σκοπευτές στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στη συγκέντρωση για την Μακεδονία;.. (BINTEO)

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Είχαν Ελεύθερους Σκοπευτές στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στη συγκέντρωση για την Μακεδονία;.. (BINTEO)

Aπό χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει, όπως υποστηρίζει ο uploader του βίντεο ελεύθερους σκοπευτές κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Ας δούμε τι στοιχεία έχουμε και ψύχραιμα να εξετάσουμε το που καταλήγουμε. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί ελεύθεροι σκοπευτές ακόμα και για παρελάσεις (2012). Για προστασία ξένων ηγετών είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιηθούν, αλλά για παρελάσεις … θυμίζουμε πως είχε ξεσπάσει σάλος τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ (ήταν αντιπολίτευση).

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Είχαν Ελεύθερους Σκοπευτές στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στη συγκέντρωση για την Μακεδονία;.. (BINTEO)Τώρα για το επίμαχο βίντεο.

Η ανάλυση είναι κακή, οπότε δεν φαίνεται αν είναι ένστολοι οι κύριοι στις ταράτσες. Μπορεί να είναι τεχνικοί που φτιάχνουν κάμερες για να καλύψουν το συλλαλητήριο. Είναι γνωστό πως τα κτήρια πέριξ του Συντάγματος έχουν τηλεοπτικές κάμερες. Μπορεί να είναι κάποιοι εργαζόμενοι στα κτήρια που ανέβηκαν να δουν το συλλαλητήριο. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε πως οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι μόνοι. Πάνε σε ζεύγη. Ένας που σκοπεύει κι ένας που βλέπει τον περιβάλλοντα χώρο. από το βίντεο (κακής ανάλυσης) δεν φαίνεται ο δεύτερος. Μπορεί να είναι ξαπλωμένος αλλά και πάλι δεν έχουμε επαρκή στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε με καμία ασφάλεια να δηλώσουμε πως το βίντεο είναι απόδειξη της ύπαρξης ελεύθερων σκοπευτών στο Σύνταγμα.
Θεωρούμε πως πρέπει το αρμόδιο Υπουργείο να βγει και να ενημερώσει…

ΥΓ. Η φωτογραφία εξωφύλλου του άρθρου μας διακινείται κι αυτή πάρα πολυ εδώ και ώρες. Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε κάτι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares