Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τι προβλέπει ο Αρναούτογλου για τον καιρό τον Νοέμβριο-Γιατί εύχεται να… πέσει έξω…

Τι προβλέπει ο Αρναούτογλου για τον καιρό τον Νοέμβριο-Γιατί εύχεται να… πέσει έξω...

Μια πρώιμη πρόβλεψη για τον καιρό του Νοεμβρίου έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου, με την ευχή να…πέσει έξω.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, τα πειραματικά στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός του Νοεμβρίου δεν θα έχει βροχές στην Ελλάδα και θα είναι ζεστός.

«Είναι η πρώτη φορά που εύχομαι να πέσει τελείως έξω καθώς σύμφωνα με την αναλογική αυτή εκτίμηση ο Νοέμβρης δείχνει να κυλά χωρίς τις απαραίτητες για την περίοδο βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας» σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Επικίνδυνες καιρικές καταστάσεις προβλέπονται για μεγάλο τμήμα της Μέσης Ανατολής το πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη.

»Αντί για τη χώρα μας και τα Βαλκάνια οι κλασικές βροχές του Νοεμβρίου δείχνουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να μετατοπίζονται και να εντοπίζονται πολύ πιο ανατολικά από εμάς και πιο συγκεκριμένα στη Μέση Ανατολή όπου σε περιοχές της Σ. Αραβίας, του Ιράκ και της Συρίας ίσως και των Αραβικών Εμιράτων (Ντουμπάι κλπ) το ύψος βροχής το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μπορεί να ξεπεράσει και το 500% του μέσου όρου για την περιοχή.

»Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οι βροχές εκεί να είναι ευεργετικές και όχι καταστροφικές, κάτι το οποίο δείχνει αρκετά δύσκολο καθώς τόσο μεγάλα προβλεπόμενα ύψη βροχής σε μια τόσο άγονη περιοχή του πλανήτη μόνο προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα θα φέρουν, δυστυχώς».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ NOEMBΡΙΟΥ 2018 ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟHMEΡ/NIA ΕΚΔΟΣΗΣ 27/10/2018και είναι η πρώτη φορά…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Samstag, 27. Oktober 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares