Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τι δουλειά έχει ο SOROS με το Ερρίκος Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς;..

Τι δουλειά έχει ο SOROS με το Ερρίκος Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς;..

Πλέον υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να καταλήξει άγονος o διαγωνισμός για το Ερρίκος Ντυνάν, λένε πηγές με γνώση του θέματος.

Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι ιδιοκτήτης του νοσοκομείου φαίνεται να ζητάει πλέον το ποσό των 110 εκατ. ευρώ (η κοντά στα 110 εκατ. ευρώ) ποσό που, σύμφωνα με πηγές, απέχει αρκετά από το προσφερόμενο τίμημα του Ωνασείου Ιδρύματος και του Βουλγάρικου Fund που έχει κατέβει στον διαγωνισμό.

Αφήστε που φήμες που έχουν κάνει τον γύρο της αγοράς επιμένουν ότι μέτοχος στο Βουλγάρικο Fund είναι ο πολύς George Soros (Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει κατηγορηθεί προ ημερών από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για «παροχή» 50 εκατ. ευρώ στην Ελληνική κυβέρνηση).

Όμως ότι ο SOROS είναι μέτοχος του Fund διαψεύδεται κατηγορηματικά από πηγές με άριστη γνώση του θέματος που ρωτήθηκαν από το mononews.gr. Απλά λένε ότι ένας εκ των μετόχων και βασικών στελεχών του Fund είχε δουλέψει παλαιότερα για τον Ούγγρο πολυεκατομμυριούχο. Σε κάθε περίπτωση σε βελτίωση του προσφερόμενου τιμήματος αναμένεται να κληθούν από τον σύμβουλο πώλησης PWC οι δύο υποψήφιοι επενδυτές που έχουν καταθέσει δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν».

Στόχος της Τράπεζας Πειραιώς, οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του διαγωνισμού να έχουν ληφθεί το αργότερο έως το τέλος του μήνα.

Πηγές με άριστη γνώση του θέματος λένε ότι η προσφορά του Βουλγάρικου fund είναι μάλλον για τα σκουπίδια….

 

mononews

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares