Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Τι γυρεύουν τα νέα Ρωσικά ΜΑΧΗΤΙΚΑ στη Συρία! Το ΗΧΗΡΟ πολιτικό μήνυμα του Κρεμλίνου…


Η εμφάνιση δύο μαχητών Su-57 στη αεροπορική βάση Hrieymim της Συρίας, η οποία επιβεβαιώνεται και από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στους ειδικούς.


Τα μαχητικά αυτά βρίσκονται ακόμη υπό δοκιμή, όμως το ότι οι Ρώσοι αποφάσισαν να στείλουν 2 από αυτά στην φλεγόμενη περιοχή της Συρίας δείχνει ότι κάτι συμβαίνει.

Εκτός απ’ το ότι πιθανότατα θα δοκιμαστούν στο πεδίο της μάχης από τη Ρωσία, οι αναλυτές πιστεύουν ότι ταυτόχρονα το Κρεμλίνο στέλνει ένα πολιτικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η παρουσία της στην περιοχή είναι προτεραιότητα.

Το ερώτημα είναι το εξής: τι θα μπορούσαν να κάνουν τα αεροπλάνα εκεί; Είναι η ανάπτυξή τους αυστηρά σχετιζόμενη με τις δοκιμές ή πρόκειται για κάτι άλλο;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, και γι’ αυτό τα Ρωσικά μέσα κάνουν πολλές υποθέσεις. Το Sputnik μάλιστα, έχει κάνει ειδικό αφιέρωμα πάνω στο θέμα αυτό.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα μάθουμε σίγουρα την απάντηση. Το νέο μαχητικό της Ρωσίας θα πετάξει πιθανότατα στους ουρανούς της Συρίας, και εκεί θα φανούν όλα…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares