Σάββατο , 21 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Τα ΚΡΥΒΟΥΝ τα συστημικά ΜΜΕ! Νέες ΔΙΩΞΕΙΣ κατά Χριστιανών στην ΙΣΛΑΜΙΚΗ Τουρκία…

Λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του πάστορα Andrew Brunson στην Τουρκία, οι αρχές της χώρας συνέλαβαν έναν άλλο ιεραπόστολο των ΗΠΑ, τον οποίο και διέταξαν να εγκαταλείψει τη χώρα.

Πρόκειται για τον David Byle, ένας υπήκοο των ΗΠΑ και του Καναδά, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή το απόγευμα στην Άγκυρα από την υπηρεσία αστυνομίας κατά της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρίθηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Κυριακής και του δόθηκαν 15 ημέρες για να εγκαταλείψει τη χώρα.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από την έκρηξη της αγάπης και της υποστήριξης όχι μόνο από τους πιστούς εδώ στην Τουρκία αλλά από κυριολεκτικά όλο τον κόσμο. Σημαίνει πολλά για μας και μας ενθαρρύνει πολύ να μάθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι είμαστε μέρος μιας τόσο μεγάλης οικογένειας, της οικογένειας του Θεού”, δήλωσε ο Byle.

Ο Byle, ο οποίος κηρύττει στην Τουρκία εδώ και 18 χρόνια, και έχει συλληφθεί ξανά το 2016. Κρατήθηκε για οκτώ ημέρες και περίμενε να απελαθεί.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η εντολή απέλασης αναιρέθηκε, καθώς οι Τούρκοι δεν προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι διευθυντής, μέλος ή υποστηρικτής “τρομοκρατικών οργανώσεων”.
Με πληροφορίες από The Cristian Post

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares