Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τα “ΕΧΩΣΕ” στη Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ: “Θα την κυνηγήσω την… ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ”…

Τα "ΕΧΩΣΕ" στη Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ: "Θα την κυνηγήσω την... ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ"...

Η δικαστική τους διαμάχη είχε κορυφωθεί τους τελευταίους μήνες, κυρίως σε εξωδικαστικό επίπεδο. Τελευταίο μέχρι σήμερα περιστατικό ήταν η…

παρουσία της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου έδειξε το μέγεθος του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει την εκδίκησή του μετά τη νίκη του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κάνοντας tweet για την είδηση της αθώωσης του από τις κατηγορίες της Στόρμι Ντάνιελς με τον τίτλο του αγαπημένου του Fox News, ο Τραμπ φαίνεται να περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα βρεθεί σε θέση νικητή για να πανηγυρίσει και να απευθυνθεί με τον γνωστό του τρόπο στην αντίπαλό του.

Με την παροιμιώδη εγκράτεια και με τον κόσμιο τρόπο που έχει μάθει να εκφράζεται, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε αλογομούρα την Στόρμι Ντάνιελς και ανέφερε πως τώρα θα είναι η δική του σειρά να την κυνηγήσει νομικά.
«Ο Ομοσπονδιακός Δικαστής ακυρώνει τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απατεώνας!»

eleftherostypos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares