Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τα δίνουμε ΟΛΑ χωρίς αντάλλαγμα στους Αμερικανούς! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για Αμερικανική βάση… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δίνουμε ΟΛΑ χωρίς αντάλλαγμα στους Αμερικανούς! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για Αμερικανική βάση... (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΣΥΡΙΖΑία αριστερά που κάποτε έκαιγε Αμερικανικές σημαίες και βροντοφώναζε «κάτω το ΝΑΤΟ» είναι αυτή που σήμερα με υπερηφάνεια θα παραδώσει το λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως χωρίς να ζητήσει το παραμικρό αντίκρισμα.


Όπως αποκαλύπτεται, η νέα Αμερικανική βάση, με τις ευλογίες φυσικά του ΝΑΤΟ, θα γίνει σε ένα κομμάτι του λιμανιού της Αλεξανδρουπόλεως, και θα χρησιμεύσει ως βάση ελικοπτέρων και ενδιάμεση βάση για άλλες εγκαταστάσεις που υπάρχουν στα Βαλκάνια.

Πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη περιοχή και από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ αρνείται να πάρει θέση υπέρ της Ελλάδος στο ζήτημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών και των Τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, απορούμε πώς μπορεί η Ελλάδα έτσι απλά να χαρίζει μια τέτοια βάση.

Μεταξύ άλλων, μέρος του λιμανιού θα μετατραπεί σε κέντρο υποστήριξης αλλά και εκπαίδευσης ελικοπτέρων. Στόχος των ΗΠΑ είναι η εξυπηρέτηση αναγκών των δυνάμεών τους στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Τα δίνουμε ΟΛΑ χωρίς αντάλλαγμα στους Αμερικανούς! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για Αμερικανική βάση... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βάση θα συνδέεται με τις Αμερικανικές βάσεις τόσο σε Βουλγαρία όσο και σε Ρουμανία, κάνοντας την περιοχή σημαντική για την Αμερικανική στρατηγική. Γι’ αυτό και μόνο θα έπρεπε να ζητήσουμε κάποια ανταλλάγματα…

Να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, έχει αναφερθεί πολλάκις στον ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Βαλκανική χερσόνησο και τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν οι πολιτικές της στη χώρα μας.

Δείτε δύο πολύ χαρακτηριστικές αναλύσεις επί του θέματος:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares