Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ για τους πολίτες σήμερα το μεσημέρι! ΑΠΕΡΓΙΕΣ και στάσεις εργασίας σε ΤΑΞΙ και ΜΜΜ…


Ημέρα ταλαιπωρίας είναι η Πέμπτη για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας η οποία για ένα ακόμα 24ωρο μένει χωρίς ταξί.

Το Συνδικάτο Αυτοκινιτιστών Ταξί Αττικής έχει προκηρύξει από χθες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με αιχμή την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης σύμβασης των τριών ωρών που έχουν οι εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό. Οι αυτοκινητιστές τονίζουν ότι πρόκειται για μια απαίτηση των θεσμών που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο και στην ουσία βάζει την UBER από το παράθυρο.

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ προκειμένου να κάνουν γενική συνέλευση για το επικείμενο κλείσιμο του αμαξοστασίου στο Ελληνικό. Τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 12:00 έως τις 17:00 (πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται έως τις 18:00), ενώ τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 12:00 έως τις 16:00 (πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται έως τις 17:00).

Οι συρμοί του μετρό ξεκίνησαν να κινούνται από τις 9:00 και τα δρομολόγια θα σταματήσουν στις 21:00. Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε από το ΣΕΛΜΑ ενάντια στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Κανονικά κινούνται ο ηλεκτρικός, το τραμ και ο προαστιακός.
pontos-news.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares