Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

Τί δουλειά είχε ο Πάιατ στην επίσκεψη του Π. Καμμένου στο Πεντάγωνο; Τα “ΚΑΥΤΑ” ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεως… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί δουλειά είχε ο Πάιατ στην επίσκεψη του Π. Καμμένου στο Πεντάγωνο; Τα "ΚΑΥΤΑ" ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεως... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε το Υπουργείο Αμύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για να συζητήσει τις σχέσεις των δύο χωρών.

Στο βίντεο που βλέπουμε από τη συνάντηση υπάρχει κάτι το αξιοπερίεργο. Απέναντι από τον Πάνο Καμμένο βλέπουμε τον Αμερικανό Υπουργό Αμύνης Τζέιμς Μάτις και δίπλα στον κύριο Μάτις βλέπουμε τον… Τζεφ Πάιατ, τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα.

Τί δουλειά είχε ο Πάιατ στην επίσκεψη του Π. Καμμένου στο Πεντάγωνο; Τα "ΚΑΥΤΑ" ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεως... (ΒΙΝΤΕΟ)

Από αυτή την αποκάλυψη προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
-Τί δουλειά έχει ο κ. Πάιατ στη συνάντηση κορυφής των δύο υπουργών στο Πεντάγωνο; Τόσο σημαντικός είναι ο Αμερικανός πρέσβης στα αμυντικά ζητήματα της χώρας μας; Και έχει τόση εξουσία για να βρίσκεται εκεί;
-Αλήθεια, πώς βρέθηκε ο κ. Πάιατ στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ πριν λίγες μέρες ήταν στην Ελλάδα; Μήπως ταξίδεψε μαζί με τον κ. Καμμένο στο κυβερνητικό αεροσκάφος; Και υπάρχει περίπτωση το ελληνικό κράτος να πλήρωσε για το ταξίδι του;

Είναι γνωστόν τοις πάσοις ότι ο Αμερικανός Πρέσβης έχει παίξει βρόμικο ρόλο τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Ελλάδα, ειδικά στο ξεπούλημα λιμανιών όπως της Αλεξανδρουπόλεως.

Για τον ρόλο του έχει μιλήσει πολλές φορές σε διάφορα κανάλια ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, με αποτέλεσμα να δέχεται πόλεμο απ’ την αμερικανική πρεσβεία στη χώρα μας. Δείτε χαρακτηριστικά τα παρακάτω βίντεο:

Τέλος, δείτε εδώ το βίντεο από την σημερινή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο αμερικανικό Πεντάγωνο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares