Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Πολάκη σε Αυτιά! Απίστευτες ύβρεις…

Φαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης ενοχλείται από το είδος της δημοσιογραφίας που κάνει ο Γιώργος Αυτίας, εκείνο της αντικειμενικότητας και της αποκάλυψης κάθε μελανού σημείου της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση.

Με εκφράσεις πεζοδρομίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον έγκριτο δημοσιογράφο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Ο Πολάκης αναδημοσίευσε μια παλαιότερη ανάρτησή του για τον Γιώργο Αυτιά και μια ανάρτηση του left.gr, συμπληρώνοντας:
«Αυτιά, “γίγαντα” της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών, πάρε τον Ρωμανιά, ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο επιλογές. Ή επιβιβαστείτε στον ιπτάμενο δίσκο του εξωγήινου του Κυριάκου και εξαφανιστείτε για άλλο γαλαξία ή βρείτε ένα καλό γκρεμό και πέστε!!!

Θέλω βρε ξεφτίλισμα της δημοσιογραφίας να δω τι λογαριασμούς θα βγάζεις τώρα στα πινακάκια σου για τις συντάξεις…».

Αυτιά ,"γίγαντα" της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών ,πάρε το Ρωμανια ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 28. Juni 2018

Aντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τέτοιουςείδους λεξιλόγιο δεν αρμόζει σε έναν υπουργό-φυσικά τι άλλο να περιμέναμε από τον κο Πολάκη ο οποίος μας έχει συνηθίσει να μην καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ του… σαλονιού και του λιμανιού.

Ωστόσο, πρόκειται για μια ακραία λεκτική επίθεση προς έναν δημοσιογράφο ο οποίος έχει αποδείξει ότι υπηρετεί πιστά το δημοσιογραφικό του καθήκον και δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Μάλλον αυτό πείραξε τον κο Πολάκη…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares