Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Συνεχίζουν τα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ντοκιμαντέρ οι Αλβανοί: “Οι Έλληνες παίρνουν τα ΕΔΑΦΗ μας”…

Αυτοκίνητο που έχει πατήσει “γκάζι” στο αντίθετο ρεύμα θυμίζει η τακτική ακραίων Αλβανών. Μέχρι τώρα μας θύμιζαν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις είτε μέσα απο ντοκιμαντέρ.

Είναι η Πάργα μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Τσαμουριάς. Πόλεις , χωριά ..όλα εδάφη της Τσαμουριάς, που το 1913 στη διάσκεψη του Λονδίνου “ξεριζώθηκαν ” από την Αλβανία και δόθηκαν στην Ελλάδα .

Είτε απειλώντας μας μεσω τραγουδιών με την “Ενωμένη Αλβανία” που είναι ο μεγάλος τους καημός….

Τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα φτάνοντας μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα .

Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα στο μνημείο που έχουν ανεγείρει στους Αγίους Σαράντα για τα θύματα της γενοκτονίας από τους Έλληνες , όπως ισχυρίζονται, και στη συνέχεια με σημαίες και συνθήματα κατευθύνθηκαν προς το Μαυρομάτι Θεσπρωτίας (χάρτης που βρίσκεται)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΔΆΦΗ ΜΑΣ
Το παιχνίδι των υποτιθέμενων χαμένων εδαφών φαίνεται πως παίζει και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα.

Όλα αυτά με τη συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών να είναι κοντά και με τον Ράμα να κάνει περιοδείες στη Βόρεια Ήπειρο μιλώντας ελληνικά όπως έκανε εχθές στου Αγίους Σαράντα .

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Οι Αλβανοί δεν έχασαν πάντως ευκαιρία να μας δείξουν τις διαθέσεις τους ούτε στο μουντιάλ. Οι αλβανικής καταγωγής παίχτες της Ελβετίας Τζάκα και Σακίρι πανηγύρισαν τη νίκη τους σχηματίζοντας προκλητικά με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό μπροστά στους Σέρβους φιλάθλους.
star.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares