Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συνεχίζονται οι ΔΙΩΞΕΙΣ κατά του αντι-μουσουλμάνου ακτιβιστή! Κάλεσε τον κόσμο σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι ΔΙΩΞΕΙΣ κατά του αντι-μουσουλμάνου ακτιβιστή! Κάλεσε τον κόσμο σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος μιλάει ανοιχτά κατά του Ισλάμ στη Μεγάλη Βρετανία διώκεται, με το παράδειγμα του Tommy Robinson να είναι το πιο χαρακτηριστικό αυτόν τον καιρό.

Οι διώξεις κατά του ιδρυτή της αντι-μουσουλμανικής οργάνωσης English Defence League, είναι συνεχείς και σήμερα ο άνδρας εστάλη στον Γενικό Εισαγγελέα για να απολογηθεί, καθώς η περίπτωση είναι «πολύ περίπλοκη», σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές.

Ο Ρόμπινσον είχε φυλακιστεί για ρητορική μίσους όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τώρα κατηγορήθηκε εκ νέου για περιφρόνηση του δικαστηρίου αφού έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την συνεχιζόμενη δίκη του ζωντανά στο Facebook.

Αφού ο Robinson απολογήθηκε, ο δικαστής Nicholas Hilliard QC δήλωσε ότι η υπόθεση πρέπει να εξεταστεί από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Αρκετές εκατοντάδες υποστηρικτές του Robinson συσπειρώθηκαν έξω από το Old Bailey, φωνάζοντας το όνομά του και λέγοντας “θέλουμε τον Tommy έξω”.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες σημαίες της Union Jack, υπήρχαν μερικοί από το UKIP που έχει ιδρυθεί από Nigel Farage. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γνωστοί “αντιρατσιστές” ακτιβιστές, οι οποίοι κρατούσαν πανό καταδικάζοντας τον ιδρυτή της οργάνωσης EDL.

Ο Tommy μιλώντας έξω απ’ το δικαστήριο στον κόσμο είπε με νόημα ότι “όλος ο πλανήτης βλέπει τί γίνεται” και κάλεσε σε επανάσταση τη Μεγάλη Βρετανία:

Ο Robinson τον Μάιο του 2018 δικάστηκε με 13 μήνες φυλάκισης για παραβίαση και περιφρόνηση των δικαστικών νόμων από το δικαστήριο του Λιντς.

Τον Αύγουστο ο αντι-μουσουλμάνος ακτιβιστής απελευθερώθηκε αφού τρεις δικαστές ακύρωσαν την αρχική ποινή.

Οι άνθρωποι που τον πολεμούσαν, μάλιστα, φυλακίστηκαν λίγο καιρό μετά με ποινή 221 ετών μετά την έναρξη «εκστρατείας βιασμού και άλλης σεξουαλικής κακοποίησης» εναντίον εφήβων κοριτσιών στο Χάντερσφιλντ.
Με πληροφορίες από Russia Today

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares