Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η πολεμική προπαγάνδα της Τουρκίας! Το νέο όπλο λέιζερ…

Συνεχίζεται η πολεμική προπαγάνδα της Τουρκίας! Το νέο όπλο λέιζερ…

Λιγότερο από δυο βδομάδες πριν τις εκλογές στην Τουρκία, το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας συνεχίζει τα προπαγανδιστικά μηνύματα διαφημίζοντας τα επιτεύγματα της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Ismail Demir, ο Υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας, διαφήμισε τις ικανότητες της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας δίνοντας στην δημοσιότητα νέο βίντεο από δοκιμές αμυντικού συστήματος που χρησιμοποιεί λέιζερ για να καταστρέψει εχθρικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένων και drones.

Στο μήνυμα του λέει χαρακτηριστικά: “Δουλεύουμε στις τεχνολογίες του μέλλοντος σήμερα, δεν ακολουθούμε τους αλλούς, αλλά ηγούμαστε της τεχνολογικής κούρσας. Συγχαρητήρια στην ASELSAN για την επιτυχημένη δοκιμή του Αμυντικού οπλικού συστήματος Laser”.

Το Laser Defense System παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην 13η Διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Άμυνας 2017 (IDEF 2017), η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο. Αναμένεται να παραδοθεί στον Τουρκικό Στρατό μέσα στο καλοκαίρι.

Το νέο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία σημαντικών εγκαταστάσεων, όπως σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αερολιμένες, συνοριακοί σταθμοί, κυβερνητικά κτήρια, ενώ παράλληλα σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει απειλές από drones και για την από απόσταση ασφαλή εξουδετέρωση εκρηκτικών και ύποπτων στοιχείων στο δρόμο.Συνεχίζεται η πολεμική προπαγάνδα της Τουρκίας! Το νέο όπλο λέιζερ…

Η ASELSAN έχει δημιουργήσει και ειδική έκδοση του αμυντικού συστήματος για το τουρκικό ναυτικό.

Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Προέδρου Ερντογάν, καθώς ο ίδιος ηγείται της Εκτελεστικής του Επιτροπής. Γι’ αυτό τον λόγο το Υφυπουργείο έχει επιδοθεί σε τέτοια μαζική καμπάνια προπαγάνδας πριν τις εκλογές, προσπαθώντας να αναδείξει πόσο τεχνολογικά και αμυντικά ισχυρή είναι η Τουρκία του Ερντογάν.

onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares