Τετάρτη , 23 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συναγερμός στη Ζυρίχη! Πυροβολισμοί και νεκροί…

Συναγερμός στη Ζυρίχη! Πυροβολισμοί και νεκροί…

Η αστυνομία της Ζυρίχης ανακοίνωσε πως δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο κέντρο της ελβετικής αυτής πόλης, έξω από ένα κατάστημα της τράπεζας UBS και κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ διευκρίνισε πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό.

Η ελβετική αστυνομία γνωστοποίησε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν στη Ζυρίχη σχετίζονται με τρομοκρατία.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Blick ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε μια γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτόνησε.Συναγερμός στη Ζυρίχη! Πυροβολισμοί και νεκροί…

Το βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC μεταδίδει πως εικόνες σε ελβετικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν τα σώματα δύο ανθρώπων να κείτονται ακίνητα και κοντά το ένα στο άλλο σ’ ένα πεζοδρόμιο.Συναγερμός στη Ζυρίχη! Πυροβολισμοί και νεκροί…

Η αστυνομική παρουσία είναι πολύ μεγάλη στην περιοχή (Europaallee), όπου διακρίνονται περίπου 15 οχήματα των δυνάμεων ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έπεσαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί.Συναγερμός στη Ζυρίχη! Πυροβολισμοί και νεκροί…

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares