Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Μακεδονία εν όψει 28ης Οκτωβρίου! ΦΟΒΟΙ για ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ την ημέρα της Εθνικής επετείου…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Μακεδονία εν όψει 28ης Οκτωβρίου! ΦΟΒΟΙ για ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ την ημέρα της Εθνικής επετείου...

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μακεδονία λόγω ενός αγώνα χάντμπολ που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εθνικής μας επετείου, 28η Οκτωβρίου, στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα η εθνική μας ομάδα χάντμπολ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σκοπίων στο κλειστό της Λευκόβρυσης στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 και ήδη υπάρχουν τα πρώτα σημάδια έντασης.

Τα μέλη μιας διαδικτυακής ομάδας στο facebook «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του αγώνα, προς τους Σκοπιανούς. Το μήνυμα αναφέρει:

«Όλους εσάς που είχατε την φαεινή ιδέα να διοργανώσετε την 28η Οκτωβρίου αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, σας προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή πρόκληση από την ομάδα των Σκοπίων (φανέλες με το όνομα Μακεδονίας, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας κτλ κτλ).

»Επίσης θέλουμε να τονίσουμε στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πως με οποιαδήποτε άλλη ονομασία κατέβει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Σκοπίων πέραν της FYROM ο αγώνας δεν πρέπει να διεξαχθεί! Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες θα είναι εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εθνική μας!».

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Μακεδονία εν όψει 28ης Οκτωβρίου! ΦΟΒΟΙ για ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ την ημέρα της Εθνικής επετείου...

Είναι προφανές ότι οι Σκοπιανοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τη χώρα μας, αλλά και οι οπαδοί μας θα πρέπει να αντιληφθούν ότι εάν γίνουν επεισόδια η χώρα μας θα τιμωρηθεί και μπορεί να αποκλειστεί. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares