Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν πολεμική επιχείρηση σε ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;..

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν πολεμική επιχείρηση σε ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;..

Με την τουρκική προκλητικότητα να αυξάνεται καθημερινά και τους Τούρκους να προχωρούν σε ασκήσεις μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, το ελληνικό υπουργείο Άμυνας βρίσκεται σε εγρήγορση-ειδικά μετά την πληροφορία ότι η Τουρκία προχώρησε σε πολεμική επιχείρηση σε νησί του Αιγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Σταύρος Λυγερός στο slpress.gr, η γείτονα χώρα προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο σε νησί, με την Ελλάδα να έχει ενημερωθεί από τρίτη χώρα και να έχει λάβει τα μέτρα της για την αποτροπή.

Ωστόσο, η πληροφορία ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ του slpress.gr: Πληροφορίες, που από τη φύση τους δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν, αναφέρουν πως οι Τούρκοι επιχείρησαν τις προηγούμενες ημέρες να δημιουργήσουν επεισόδιο σε νησί του Αιγαίου και μάλιστα όχι βραχονησίδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αθήνα είχε έγκαιρη ενημέρωση από κυβέρνηση τρίτης χώρας, με αποτέλεσμα να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να αποτρέψει την τουρκική επιχείρηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τις τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι πραγματοποιούν άσκηση στην περιοχή του Έβρου με τεθωρακισμένα και με σαφή αμυντικό σχεδιασμό. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να συνδέεται με προσπάθεια αντιμετώπισης ελληνικής αντενέργειας, στην περίπτωση που θα υλοποιείτο η σχεδιαζόμενη επιχείρηση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares