Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συνέντευξη ΣΕΙΣΜΟΣ του Ηλία Κονοφάγου για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στην Κρήτη! Το μυστικό του ασβεστόλιθου, ΚΛΕΙΔΙ για την Ελλάδα… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη ΣΕΙΣΜΟΣ του Ηλία Κονοφάγου για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στην Κρήτη! Το μυστικό του ασβεστόλιθου, ΚΛΕΙΔΙ για την Ελλάδα... (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο γνωστός καθηγητής και ειδικός σε θέματα υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος σχετικά με το φυσικό αέριο στην Κρήτη, που μπορεί να δώσει μεγάλη ανάσα στην ελληνική οικονομία.


Όταν η Μεσόγειος είχε εξατμιστεί και η στάθμη της είχε πέσει 2 με 3 χιλιόμετρα χαμηλότερα πριν 7 με 6 Εκατομμύρια χρόνια, ο Νείλος ήταν καταρράκτης και Νότια της Κρήτης υπήρχαν 10αδες καταρράκτες που διάβρωναν τον Ασβεστόλιθο και δημιουργούσανε τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου “Τύπου Ζohr” πριν αυτά καλυφθούν με αδιάβροχα, στο Φυσικό Αέριο, Αλάτια, είπε μεταξύ άλλων στον 98,6.

Νέες επιστημονικές ανακοινώσεις για τους υδρογονάνθρακες Νοτίως της Κρήτης, θα περιλαμβάνει η ομιλία του Ηλία Κονοφάγου, μέλους της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών, στο 3ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο , που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Μάλιστα όπως είπε οι ποσότητες των κοιτασμάτων αυτών, θα αποδειχθούν το κλειδί για την Κρήτη και την εκτίναξη της ελληνικής οικονομίας σε άλλα επίπεδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares