Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;Είχαν συρράψει τα τραύματα και είχαν πλύνει τη σορό του Κατσίφα! Πέντε λεπτά η εξέταση του Έλληνα ιατροδικαστή…

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;Είχαν συρράψει τα τραύματα και είχαν πλύνει τη σορό του Κατσίφα! Πέντε λεπτά η εξέταση του Έλληνα ιατροδικαστή...

Να εξεταστεί τελικά η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή δέχτηκαν οι αλβανικές αρχές, αλλά όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας απόψε ο ιατροδικαστής είδε τη σορό για πέντε λεπτά.

Αίσθηση προκαλεί επίσης πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής.

Ο Ελληνας ιατροδικαστής κ. Θ.Βουγιουκλάκης είδε τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για μόλις πέντε λεπτά και το μόνο που πρόλαβε να διαπιστώσει ήταν ότι τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί χωρίς να μπορεί να βγάλει σωστά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Όπως είπε ο κ. Γιοβανόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του σωστά, αλλά στη σορό διαπιστώθηκαν δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα και στην καρδιά. Δεν διαπιστώθηκε εξ επαφής πυροβολισμός.

Δεν διαπιστώθηκε κανένα τραύμα στα πόδια από την μακροσκπική εξέταση, κάτι που ίσως αποδείκνυε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας:

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναλαμβάνει να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς από το χωριό Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία για την υπόθεση θανάτου του 35χρονου ομογενούς διαβιβάστηκε στην Αθήνα από την εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στην οποία προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητα του από την οποία προκύπτει ότι ο Κων. Κατσίφας είχε ελληνική υπηκοότητα.

Να σημειωθεί πως η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από δημοσίευμα και καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.

Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας, καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares