Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Στα “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” οι ΑΝΕΛ! Ο Καμμένος χρησιμοποιεί το Σκοπιανό για να σωθεί πολιτικά…

Στα "ΜΑΧΑΙΡΙΑ" οι ΑΝΕΛ! Ο Καμμένος χρησιμοποιεί το Σκοπιανό για να σωθεί πολιτικά...

Μεγάλος εμφύλιος έχει ξεσπάσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή το Σκοπιανό, κάτι που επιβεβαίωσε και με τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε  μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος προφανώς “φωτογράφιζε” τον Τέρενς Κουίκ που είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και ο οποίος δεν έδωσε το “παρών” στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ αφού βρίσκεται στο Κάιρο.

Είναι προφανές πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το εθνικό μας θέμα για να σωθεί πολιτικά. Όμως το σκοπιανό ήταν αυτό που απέδειξε ότι είναι μόνο λόγια, αφού ενώ είχε την ευκαιρία να ρίξει την κυβέρνηση δεν το έπραξε…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares