Κυριακή , 29 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Ο Ερντογάν θέλει να αγοράσει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ…

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι Τούρκοι επιχειρηματίες- μετά από εντολή του Ρ.Τ. Ερντογάν- ενδιαφέρονται να αγοράσουν ελληνική ομάδα στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» και του Γ. Σηφάκη, «τα σχέδιά τους είναι μεγαλεπήβολα, αφού σκέφτονται να επενδύσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στόχος, φυσικά, είναι να μετατρέψουν τα ούτως ή άλλως προβληματικά ελληνικά γήπεδα σε σκηνικά πολέμου, γεννώντας νέες αντιπαλότητες που δεν θα περιορίζονται μόνο στο χρώμα της φανέλας, αλλά θα έχουν και θρησκευτικά κίνητρα.
Οι Τούρκοι, λοιπόν, θέλουν να μπουν στη χώρα μας με επενδύσεις δισεκατομμυρίων και ιδανικός δούρειος ίππος γι’ αυτήν την εισβολή μπορεί να αποδειχθεί το ποδόσφαιρο.

[…]Ο ‘σουλτάνος’ γνωρίζει πολύ καλά τα αποτελέσματα της διείσδυσης του ποδοσφαίρου στις λαϊκές μάζες και ανέκαθεν προσπαθούσε να το εκμεταλλευτεί. Το πέτυχε στην Τουρκία και δεν θα σταματήσει, αν δεν εισχωρήσει και στη χώρα μας, που ποδοσφαιρικά είναι ‘ξέφραγο αμπέλι’.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares