Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σοκαριστική εκτίμηση Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! Πότε θα γυρίσουν στην πατρίδα…

Σοκαριστική εκτίμηση Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! Πότε θα γυρίσουν στην πατρίδα…

«Πάγωσαν» οι Έλληνες πολίτες από την εκτίμηση του Κυριάκου Βελόπουλου για την ημερομηνία επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel το βράδυ της Παρασκευής 16/03, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δήλωσε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι δύο άντρες να αφεθούν ελεύθεροι τον Μάρτιο του 2019: «Τότε θα διεξαχθούν εκλογές στην Τουρκία. Εάν παραδώσει ο Ερντογάν τώρα τα παιδιά μας, η αντιπολίτευση θα τον καταγγείλει για προδοσία. Ο ίδιος κλιμάκωσε την ιστορία και δεν μπορεί να κάνει πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κος Βελόπουλος.

«Όλα τα κόμματα στην Τουρκία είναι σοβινιστικά στις εκφράσεις τους. Πώς θα πάει ο Ερντογάν σε εκλογές αν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και τους παραδώσει;», πρόσθεσε και μάλιστα, συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει σύνδεση με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, καθώς πρόκειται για τα γνωστά παιχνίδια της γείτονος χώρας: «Η Τουρκία εκβιάζει τις ΗΠΑ με τον πάστορα, εκβίαζε τη Γερμανία με τον Γερμανό πολίτη, εκβιάζει τη Γαλλία και τη Ρωσία… Ο Ερντογάν ξέρει ότι έχουν ανάγκη την Τουρκία και εκβιάζει όλες τις χώρες».

Από τη συζήτηση με τον Γιάννη Παπάγιαννη, δεν θα μπορούσε να λείπει το deal του Ιβάν Σαββίδη με την ιαπωνική Japan Tobacco Inc.: «Ο κος Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης είναι ένα φαινόμενο που έχει πολλές πτυχές. Πρώτη είναι η πολιτική, αν δούμε τη σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την πρώην και την τωρινή κυβέρνηση. Έχει και οικονομική πτυχή και αθλητική, δηλαδή μιλάμε για τον ορισμό της διαπλοκής. Άτομα που ενδιαφέρονται να έχουν μέσα για να πιέζουν τις κυβερνήσεις…», διευκρινίζει ο κος Βελόπουλος, ο οποίος για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται για τη σχέση του επιχειρηματία με τη Ρωσία:

«Θέλει να φύγει από τη Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν του πήρε το αεροδρόμιο Ροστόφ. Τώρα, είναι αναγκασμένος να φύγει γιατί δεν τα πάει καλά με τον ηγέτη της χώρας και θέλει να πάρει το χρήμα.

Το μόνο θετικό είναι ότι δεν πουλήθηκε στους Τούρκους», κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares