Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Λευκό Οίκο! Η Καλλονή ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ο Εραστής κι οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Λευκό Οίκο! Η Καλλονή ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ο Εραστής κι οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

Παραιτήθηκε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς, μία από τις στενότερες συμβούλους του Αμερικανού προέδρου, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Η Σάντερς είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα αποχωρήσει ακριβώς από το πόστο της, ενώ επίσης τόνισε ότι η παραίτηση της δεν σχετίζεται με την κατάθεση που έδωσε την Τρίτη σε μία επιτροπή του Κογκρέσου, σχετικά με την έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές.

Επίσης, όπως ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη τους συναδέλφους της Χικς στον Λευκό Οίκο, η διευθύντρια Επικοινωνίας είπε ότι πέτυχε ό,τι νιώθει πως μπορούσε να κάνει από το πόστο της.

Το σκάνδαλο με τον εραστή της
Σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ο εραστής της 29χρονης βρέθηκε κατηγορούμενος από τις δύο πρώην συζύγους του για ξυλοδαρμό. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί σεξουαλικής σχέσης της Χόουπ Χικς με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλυψε την καλλονή διευθύντρια επικοινωνίας του, κάνοντας λόγο για ένα έξυπνο, ταλαντούχο και αξιοσέβαστο πρόσωπο.

Παρά τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου, η Χικς αποφάσισε να περάσει την έξοδο του Λευκού Οίκου…
newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares