Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Σε λίγο καιρό οι LGBT θα «εισβάλλουν» και στα ελληνικά σχολεία! Δείτε τι μας περιμένει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, οι κυβερνήσεις έχουν την ευκαιρία να περάσουν στα παιδιά τις δικές τους ιδέες και να διαμορφώσουν τις απόψεις τους.

Ένα παράδειγμα είναι η εισαγωγή μαθημάτων στα σχολεία που σχετίζονται με την κοινότητα των LGBT και τη σχέση της με τις οικογενειακές, κοινωνικές και ηθικές αξίες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στις ΗΠΑ τα παιδιά ήδη μαθαίνουν λεπτομέρειες για τη ζωή των ομοφυλοφίλων, στο πλαίσιο του… σεβασμού στη διαφορετικότητα. Ωστόσο, αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα, είναι η δημιουργία μιας γενιάς που δεν θα γνωρίζει ποια είναι η κανονική οικογένεια:

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πως χρησιμοποιούν την κοινότητα των LGBT για να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους .. πως βιάζει το εκπαιδευτικό σύστημα το μυαλό των παιδιών θέλοντας να δημιουργήσει μια νέα γενιά τελείως διαφορετική .. Έργο επιστημονικής φαντασίας ;;; ΟΧΙ … ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣΚαι οποιος διαφωνεί ;;; ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;

Gepostet von Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr am Freitag, 8. Juni 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares