Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ οι αρχές στην Ευρώπη! ΦΟΒΟΙ για ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε νηπιαγωγεία και νοσοκομεία από τζιχαντιστές…

Σε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ οι αρχές στην Ευρώπη! ΦΟΒΟΙ για ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε νηπιαγωγεία και νοσοκομεία από τζιχαντιστές...


Συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές και στις αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών, καθώς όλα δείχνουν ότι ο ISIS επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στους “μοναχούς λύκους” για τις θανατηφόρες επιθέσεις στην Ευρώπη.

Σχεδόν καθημερινά, δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες σε δυνητικούς τρομοκράτες για το πώς να διαπράττουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά.

Υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις για επιθέσεις σε νηπιαγωγεία και νοσοκομεία στην Ευρώπη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung. Αφού έχασε το έδαφός του τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία, ο ISIS θέλει να δείξει τη δύναμή του μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων από μοναχούς λύκους.

Περισσότερες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μοναχικούς λύκους το 2017 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι επιθέσεις με μαχαίρια φαίνεται να είναι οι πιο συνηθισμένες. Το Αμβούργο, το Αννόβερο και η επίθεση των Χριστουγέννων στο Βερολίνο έχουν δείξει πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσουν οι παράφρονες αυτοί άνθρωποι.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πιάσει τους μοναχούς λύκους επειδή ενεργούν «εντελώς φυσιολογικά» μέχρι να χτυπήσουν.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares