Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

«Σενάριο» για αλλαγή σκυτάλης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός…

«Σενάριο» για αλλαγή σκυτάλης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός...

Το σενάριο λοιπόν αναφέρει πως ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναζητούν συμπαίκτη για τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αν βρεθεί ο κατάλληλος «διάδοχος».

Ο λόγος της φημολογούμενης αλλαγής σκυτάλης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει προκληθεί λόγω της έλλειψης ρευστότητας των Αγγελόπουλων, η οποία μάλιστα το τελευταίο διάστημα γίνεται ολοένα και πιο έντονη στην ομάδα.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια έχουν συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται να κάνει… μπάσιμο στο μπάσκετ, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του την χορηγό-εταιρία της Εuroleague, την τουρκική DOGUS, με τον ιδιοκτήτη της οποίας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.
Παρά το γεγονός ότι από πλευράς Αγγελόπουλων τηρείται σιγή ιχθύος, η φημολογία εντείνεται, από κάποιες επαφές-διεργασίες ανθρώπων του περιβάλλοντος Μαρινάκη με αρμόδιους φορείς του αθλήματος.

Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεριώτης και στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι από τα πρόσωπα που έχουν αναλάβει… δράση και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα έχει ρόλο κλειδί στο «αύριο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Σε κάθε περίπτωση και εφόσον αποδειχτεί ότι ο καπνός κρύβει και φωτιά, ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να αλλάξει και πάλι χέρια σε λιγότερο από 15 χρόνια ή τουλάχιστον να… διευρύνει τη διοίκηση με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος Μαρινάκη.
onsports

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares