Τετάρτη , 23 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΕΙΣΜΟΣ!Αντικαθιστούν τον Διευθυντή Υποστήριξης Παραγωγής της ΕΡΤ με έναν Θεολόγο – Συριζαίο;..

ΣΕΙΣΜΟΣ!Αντικαθιστούν τον Διευθυντή Υποστήριξης Παραγωγής της ΕΡΤ με έναν Θεολόγο - Συριζαίο;..

Οι απομακρύνεις στελεχών με οσμή πολιτικών εκκαθαρίσεων συνεχίζονται στην ΕΡΤ, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τα δικά του παιδιά στις σημαντικές θέσεις της δημόσιας τηλεόρασης.

Τελευταίο κρόυσμα η ανάθεση καθηκόντων Διευθυντή Υποστήριξης Παραγωγής σε διοικητικό υπάλληλο της ΕΡΤ που έχει πτυχίο θεολόγου και παράλληλα είναι οργανωμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός το οποίο οδήγησε σε παραίτηση τον Γ. Καλοφωλιά έναν σκηνοθέτη με πολυετή τηλεοπτική εμπειρία, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις της Κεντροαριστεράς.

Ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι υφίσταται πολιτική δίωξη.

Στην παραίτησή του αναφέρει:

“Παραιτούμαι από τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υποστήριξης Παραγωγής όπως και από την προκήρυξη πλήρωσης της νέας Διεύθυνσης, καθώς η διαδικασία είναι αδιαφανής και η έκβαση της προκαθορισμένη από κριτήρια καθαρά κομματικά και ουδόλως επαγγελματικά.

Δεν έκρυψα ποτέ πού ανήκω πολιτικά – και αυτό από κάποιους δεν συγχωρείται.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε με ιδιαίτερη επιτυχία μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη συνέπεια στα μικρότερα, καθημερινά.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, τον πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ Δ. Τσακνή καθώς και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Στ. Καπάκο.

Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας εδώ.

Εις το επανιδείν.

Γ. Καλοφωλιάς”.

omadaalithias

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares