Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΑΛΟΣ με Παπαδημούλη! Πρότεινε να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ το λιμάνι Θεσσαλονίκης με τους Σκοπιανούς;…


Διάψευση εξέδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μετά τον σάλο που προκλήθηκε από συνέντευξη του στα Παραπολιτικά fm, όπου τον κατηγόρησαν ότι πρότεινε να… μοιραστούμε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τους Σκοπιανούς.


«Προκλητικό, απολύτως ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν θέση μου για Μακεδονικό. Η κατασκευή ανυπόστατων δηλώσεων και ακροδεξιών fake news από μια ιστοσελίδα, είναι ενέργεια προφανώς δόλια και εσκεμμένη. Διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών» έγραψε χαρακτηριστικά για το δημοσίευμα ο ευρωβουλευτής σε ανάρτηση του στο Τwitter.

Θυμίζουμε πω χθες εμφανίστηκε ένα άρθρο στο οποίο υποστηριζόταν ότι ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι οι Σκοπιανοί έχουν δικαιώματα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το δημοσίευμα υποστήριζε τη θέση του με αφορμή τα λόγια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν βλέπει “το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια. Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό”.

Θυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος έχει προειδοποιήσει και παλιότερα ότι με τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας υπάρχει κίνδυνος όντως οι Σκοπιανοί να αποκτήσουν δικαιώματα στο Αιγαίο.
Δείτε τα όσα έλεγε σε παλιότερη εκπομπή του Κόντρα & Ρήξη και τον σημαντικό ρόλο του Αξιού ποταμού:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares