Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια…

Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κυριάκος Βελόπουλος μετέφερε το μήνυμα ότι η ΛΥΣΗ είνα μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Η ομιλία του έγινε πρώτο θέμα στο piraeuspress.gr και μέσα από από το αναλυτικό φωτορεπορτάζ, γίνεται εμφανές το ενδιαφέρον του κόσμου για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ, που μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ:

Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Το Piraeuspress.gr βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Δραπετσώνας, όπου και πραγματοποίησε πριν λίγο ομιλία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως θα δείτε και στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που εξασφάλισε αποκλειστικά το PP, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δραπετσώνας είναι κατάμεστη, ενώ κόσμος υπάρχει και εκτός αίθουσας.

Υπολογίζεται ότι έδωσαν το παρών συνολικά περισσότεροι από 400-500 φίλοι του Κυριάκου Βελόπουλου σήμερα στη Δραπετσώνα. Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, γνωρίζαμε ότι η Ελληνική Λύση εμφανίζει ιδιαίτερη δυναμική στην εκλογική περιφέρεια της Β Πειραιά, αλλά με τη σημερινή συγκέντρωση ο Κυριάκος Βελόπουλος, φαίνεται πως «χτυπά» και βουλευτικές έδρες!Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Είναι γεγονός ότι τέτοιες συγκεντρώσεις – και μάλιστα σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο – δεν καταφέρνουν να διοργανώσουν ούτε τα μεγάλα κόμματα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο λόγο του μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με έμφαση στα Εθνικά μας θέματα (Τουρκία και Σκόπια) αλλά και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη Novartis.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι σύμφωνα με ένα πρόχειρο γκάλοπ του PP, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους.Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Aντίστοιχο ρεπορτάζ φιλοξένησε και το 24wro.com.gr (δείτε το ΕΔΩ):

Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Τέλος, εκτενές ρεπορτάζ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έκανε και η “Κοινωνική” εφημερίδα του Πειραιά (δείτε το ΕΔΩ)

Σάρωσε ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Πειραιά! Διθυραμβικά σχόλια...

Η εφημερίδα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αναφορά του Κ. Βελόπουλου στην εγκατάλειψη της περιοχής της Δραπετσώνας, το κλείσιμο των Ναυπηγιών, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανεργία σε Α΄ και Β΄ Πειραιά, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην εσκεμμένη διακοπή του σιδηρόδρομου στον Πειραιά, από την οποία θα είχε όφελος η Ελλάδα πάνω από 100 δις ευρώ το χρόνο, ενώ σήμερα από αυτή την ενέργεια οι Γερμανοί βγάζουν πάνω από 140 δις από εμάς.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares