Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022

ΡΩΣΟΦΟΒΙΑ: Η “παιδική” ΑΣΘΕΝΕΙΑ του Δυτικού κόσμου! Όλη η αλήθεια πίσω από την προπαγάνδα…


Η Ρωσοφοβία είναι μια παλιά τακτική του Δυτικού κόσμου με την οποία κατηγορεί τον «άλλο» (Ρωσία) για τα δικά της προβλήματα (Δύση). Λέμε παλιά, καθώς το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν με τη Σοβιετική Ένωση.


Σύμφωνα με τη ρωσοφοβία, η «κακή» Ρωσία σπέρνει τη διαίρεση, διαβρώνει τους «δημοκρατικούς» θεσμούς και υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στα συστήματα διακυβέρνησης αλλά την αξιοπιστία των καθιερωμένων πολιτικών κομμάτων.

Φυσικά πρόκειται για μια κοντόφθαλμη και μάταιη μάχη της Δύσεως για να αποτρέψει το ότι οι δυσαρεστημένοι και ενημερωμένοι δυτικοί πολίτες θα απαιτήσουν τη δημοκρατική αποκατάσταση και την επαναφορά στις ηθικές αξίες του έθνους τους, απορρίπτοντας τον πολυπολιτισμό και την κακώς εννοούμενη παγκοσμιοποίηση.

Το θέμα αυτό απασχόλησε ένα άρθρο του διεθνώς αναγνωρισμένου Βορειοϊρλανδού και Άγγλου διεθνολόγου Finian Cunningham, ο οποίος έγραψε ένα εκτενές άρθρο στο Russia Today (μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ).

Ο Cunningham αφού αναλύει όλα τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω καταλήγει πως «Η καταρρέουσα κατάσταση των δυτικών δημοκρατιών δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία. Η Ρωσοφοβία κατηγορώντας τη Ρωσία για την κατάρρευση των δυτικών θεσμών αποτελεί μια προσπάθεια αποδιοργάνωσης για τα πραγματικά πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα, όπως τα ΜΜΕ.
Τα προβλήματα αυτά είναι εγγενή και εξ ολοκλήρου ανήκουν σε αυτές τις κυβερνήσεις λόγω της χρόνιας αντιδημοκρατικής λειτουργίας τους, καθώς και της συστηματικής παραβίασης του διεθνούς δικαίου κατά την επιδίωξη εγκληματικών πολέμων και άλλων τεχνασμάτων για στόχους αλλαγής καθεστώτος».
Με πληροφορίες από RT

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares