Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

Ρωσία – Κίνα: Θα συζητήσουν για Βόρεια Κορέα – ΗΠΑ και άλλα διεθνή ζητήματα…

Όλα τα προβλήματα της διεθνούς ατζέντας θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η κατάσταση γύρω από τη Βόρεια Κορέα, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και άλλα διεθνή ζητήματα αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο.

«Οι συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ στις 11 Σπετεμβρίου θα λάβουν μέρος σε στενή μορφή, έπειτα θα υπάρξουν οι ρωσο-κινεζικές συνομιλίες και μετά θα υπάρξει ανακοίνωση για τα ΜΜΕ… Είναι προφανές ότι η συζήτηση γύρω από διεθνή ζητήματα θα κυριαρχήσει στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ. Δεν υπάρχουν μόνο εγχώρια προβλήματα, αλλά επίσης και η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο, όλα τα προβλήματα της διεθνούς ατζέντας, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και ούτω καθεξής», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιούρι Ουσακόφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο ηγέτες θα λάβουν μέρος στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη ρωσο-κινεζική διαπεριφερειακή συνεργασία και αργότερα θα έχουν γεύμα εργασίας.
onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares