Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Διαλύουν την Ε.Ε…

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Διαλύουν την Ε.Ε...

euΓια πιο ευέλικτη προσέγγιση στο θέμα του μεταναστευτικού που ταλαιπωρεί την Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει λόγο ο Σεμπάστιαν Κουρτς.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αποκτήσει μια πιο ευέλικτη προσέγγιση, ώστε να μπορέσει να επιλύσει την αντιπαράθεση μεταξύ των μελών της για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Κουρτς τόνισε πως τα κράτη μέλη της ΕΕ, αντί να συνεχίσουν με την ανεπιτυχή επιμονή σε δεσμευτικές ποσοστώσεις για την κατανομή των μεταναστών στις χώρες της ΕΕ, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν ειδικές προσεγγίσεις προκειμένου να εκφράσουν «αλληλεγγύη» με τους εταίρους της ΕΕ.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Διαλύουν την Ε.Ε...

«Αυτό σημαίνει πως κάθε κράτος θα πρέπει να συμβάλει εκεί όπου μπορεί και εκεί όπου υπάρχει νόημα», πρόσθεσε ο κ. Κουρτς, μιλώντας στις Βρυξέλλες σε μια σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ.

Η Αυστρία, που ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ, θέλει να πραγματοποιηθεί πρόοδος στο κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού που ταλανίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι το τέλος της θητείας της τον Δεκέμβριο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares