Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” την Μέρκελ…

Εδώ και καιρό σας έχουμε γράψει για τη συνεχή πτώση της δημοτικότητος της Άνγκελα Μέρκελ, κάτι που αποτυπώνεται συνεχώς και στις γερμανικές δημοσκοπήσεις.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και σε μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών από απ’ την Infratest dimap για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης ARD.

Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά: η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) της Μέρκελ συγκεντρώνει 25%, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) βρίσκεται στο 14%.

Τρίτη δύναμη αναδεικνύονται οι Πράσινοι, οι οποίοι ενισχύονται κατά 2 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση και φθάνουν το 19%, ενώ ακολουθούν η Εναλλακτική για την Γερμανία με 16%, οι Φιλελεύθεροι (FDP) με 11% και η Αριστερά με 9%.

Σα να μην έφτανε η δημοσκόπηση, ένα άρθρο ενός Αμερικανού αναλυτική στο Strategic Culture Foundation, του Robert Bridge, υποστηρίζει ότι το τέλος της Μέρκελ δεν θα αργήσει, κι αυτό φαίνεται στη Βαυαρία.

Αν και θα περιμέναμε το αντίθετο, στην Βαυαρία οι πολίτες απορρίπτουν τη Μέρκελ υπέρ των Πρασίνων οι οποίοι έχουν θέσεις ακόμη πιο υπέρ των μεταναστών απ’ ότι η Μέρκελ, δείχνοντας ότι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τί συμβαίνει στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του CSU, Xορτς Ζεεχόφερ, έχει συγκρουστεί αρκετές φορές με την Άνγκελα Μέρκελ για τη μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας, εξαιτίας της οποίας εισήλθαν στη χώρα 1,5 εκατομμύρια μετανάστες μόνο για το 2015…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares