Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του πιλότου του F16 στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του πιλότου του F16 στη Θεσσαλονίκη: Καλημέρα Μακεδονία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, ο Γεώργιος Παπαδάκης ήταν ο πιλότος που μετέφερε το μήνυμα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από το πιλοτήριο του F16, ο σύγχρονος Ίκαρος έκλεισε τη λαμπρή στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, που φέτος έγινε παρουσία του προέδρου της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματταρέλλα.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Καλημέρα Μακεδονία. Το ΌΧΙ των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά», ήταν το μήνυμα του Έλληνα επισμηναγού.

Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον επισμηναγό, είπε: «Κύριε Επισμηναγέ, Τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares