Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ πραγματοποιούν Parade που προκαλεί ΣΑΛΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ πραγματοποιούν Parade που προκαλεί ΣΑΛΟ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε βαρεθεί συνεχώς να βλέπουμε παρελάσεις “υπερηφάνειας” της κάθε μειονοτικής ομάδος, ιδίως των ομοφυλόφιλων-τρανσέξουαλ κ.λπ.


Φέτος, ως αντίδραση σε όλα όσα συμβαίνουν, θα πραγματοποιηθεί μια διαφορετική παρέλαση και σίγουρα καθόλου “political correct”.

Πρόκειται για νέους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι πρώην ομοφυλόφιλοι και άλλαξαν όταν ήρθαν σε επαφή με τον Χριστό. Στόχος τους είναι να δείξουν σε αυτή την κοινότητα ότι μπορούν να μετανοήσουν.

Η πρώτη τους πορεία έγινε ήδη στην Ουάσιγκτον ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες. Οι διοργανωτές το περιέγραψαν ως «μια πορεία που εορτάζει την ελευθερία από τον τρόπο ζωής ομοφυλόφιλων-τρανσέξουαλ με τη χάρη και τη δύναμη του Ιησού Χριστού».

Join us for Freedom March LA!

Join us in celebrating freedom from LGBTQ lifestyles! Nov 4, we are bringing the good news of FREEDOM to Los Angeles, California. March, worship, and testify with us! Learn more at our website.. www.FreedomToMarch.com

Gepostet von Freedom March am Samstag, 13. Oktober 2018

Σίγουρα αυτό που διαβάζετε σας φαίνεται περίεργο, όμως φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν την παρακμή με τα ίδια της τα όπλα. Είναι μια θετική νότα σε μια άσχημη πραγματικότητα…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares