Τελευταία Νέα

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!Ο Ερντογάν ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ την ΤΟΥΡΚΙΑ… ΕΣΕΙΣ;..

Ας αναρωτηθούμε όλοι μας… αγαπά ο Ερντογάν την πατρίδα του; Αγαπά ο Τσίπρας την πατρίδα του;

H απάντηση είναι όχι μόνο την αγαπά… την υπεραγαπά, o Ερντογάν κι όχι ο Τσίπρας.. θα δούμε.
Τι έχει κάνει ο κος Ερντογάν;
O Eρντογάν εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας και συνάπτει διπλωματικές σχέσεις και συμμαχίες με γνώμονα το συμφέρον της χώρας του. Βλέπει ότι το υπέδαφος του Ελληνισμού (Ελλάδα και Κύπρος) είναι υπερ-πλούσιο κι όσο εμείς δεν κάνουμε τίποτα, κινείται για να αρπάξει. Ηθικό… όχι, αλλά σίγουρα συμφέρον για τους Τούρκους.
Οι οικονομικοί δείκτες της Τουρκίας είναι σε ανοδική πορεία. Ακόμα και στην καθημερινότητά του ο Τούρκος καταλαβαίνει πως κάτι αλλάζει για την τσέπη.
Φυσικά ο κος Ερντογάν είναι ένας de facto δικτάτορας με απόλυτη εξουσία που φυλακίζει όλους τους αντιφρονούντες. Καμία ελεύθερη έκφραση και σκέψη, αυτό είναι δεδομένο.
Εμείς εδώ τι έχουμε.

 

Μία κυβέρνηση, με έναν Πρωθυπουργό που δείχνει παγερή αδιαφορία για το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Πλειστηριασμοί, κατασχέσεις υπερφορολόγηση κλπ. Καμία στοιχειώδης οικονομική λογική.
Καμία εκμετάλλευση της γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδας, καμία διπλωματία. Υποχωρητικότητα απέναντι σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που είναι πιο ανίσχυροι από εμάς.
Ηθική και πνευματική φτωχοποίηση των Ελλήνων. Σκεφτείτε μόνο τα νέα βιβλία που διδάσκονται τα παιδιά μας στο σχολείο.
Όχι ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίζεται καλύτερη. Το παρελθόν της άλλωστε είναι πρόσφατο. Αλλά αυτή τη στιγμή κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ κι αυτοί αποφασίζουν.

Αγαπά τελικά ο Πρωθυπουργός μας την Ελλάδα. Λογικά ναι. Ας το δείξει όμως.Κατά συνέπεια το θέμα δεν είναι μόνο τι κάνει ο Ερντογάν. Το θέμα, πρωτίστως είναι τι κάνει η Ελλάδα.
Ας φτιάξουμε κι ας υπερασπιστούμε το σπίτι μας. Μόνο τότε ο ‘κλέφτης’ δε θα μπορεί να μπει.
Του Αρχισυντάκτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares